EN | NL
VACATURES
Talentvolle architect

Als aanvulling op ons team van architecten en bouwkundigen zijn wij op zoek naar een talentvolle architect. De directe aanleiding is de start van het ontwerptraject van een onderzoeks- en onderwijsgebouw.

De ideale kandidaat heeft bij voorkeur 0 - 5 jaar werkervaring en beschikt naast uitstekende ontwerpvaardigheden en een accurate werkhouding over sterke communicatieve vaardigheden waarmee hij/zij binnen een multidisciplinair team van grote meerwaarde kan zijn.
Wij gaan er vanuit dat je de Nederlandse taal beheerst en vaardig bent in de door ons gebruikte software, zijnde AutoCAD, Revit, Photoshop en InDesign.

Het team van JHK Architecten werkt op dit moment onder andere aan transformaties, parkeergarages, onderwijs-, onderzoeks- en kantoorgebouwen.

Heb je interesse stuur dan een motivatiebrief, beknopt portfolio en duidelijk CV naar cv@jhk.nl. logoStageplekken

Wij bieden stageplekken aan voor studenten bouwkunde van de Hogeschool en Universiteit.
De ideale student is nieuwsgierig en gemotiveerd om veel te leren tijdens deze periode in 'de praktijk'. Daarnaast verwachten we een duidelijke eigen doelstelling voor deze stageperiode, deze kan varieren van het opdoen van bouwkundige kennis tot aan het willen doen van onderzoek naar duurzaamheid.

Voldoe je aan bovenstaand profiel en heb je interesse om in een periode van minimaal drie maanden bij ons mee te lopen, dan nodigen we je van harte uit om een solliciatiebrief inclusief CV en portfolio te sturen.

Wij ontvangen je sollicitatie het liefst per email op cv@jhk.nl.